Змагання «Тупіт Копит 2022» в Києві у новоствореній петанк-арені
11-13 листопада в Києві у новоствореній петанк-арені відбулися змагання «Тупіт Копит 2022», організаторами якого є два клуби побратими - «Uptown Petanque Club» та «Kyiv Petanque Club», а також петанк-клуб "Кошовий" зі Львова.
2022-11-13

Участь взяли команди з Харкова, Черкас, Полтави, Вишгорода, Києва та Львова. У перший день відбулися ігри тет-а-тет, в яких змагались 16 спортсменів (один проти одного). Двоє гравців з "UPC" вийшли до півфіналу, зайнявши у підсумку друге та четверте місце.

Наступного дня відбулися ігри команд-дуплетів (по два гравці в команді). Серед 16 дуетів були і дві команди від "Uptown Petanque Club", одна з яких пробилася до чвертьфіналу.

А от у неділю пройшли змагання триплетів (три гравці в команді). Петанкісти з "Uptown" виступили дуже сильно, перемігши у групі  "В". До речі, переможці триплетів в групі "А" зазнали єдиної поразки в турнірі якраз від нашого клубу.

Завдяки проведенню даного турніру вдалося зібрати кошти для виступу на Чемпіонаті Європи з JIU-JITSU Клейн Марії, яка вже встигла вибороти третю медаль.

© 2024 Uptown Petanque Club