Camp вихідного дня
Вперше «Camp вихідного дня» відбувся у Вишгороді. Попередньо схожий захід проводився у Бучі, залишивши після себе купу позитивних вражень для українських дітей.
2022-12-20

Тому Благодійний фонд «Родина Україна», який виступає організатором даної події разом з новими партнерами: мережею магазинів Chernomorka та Sandler GT вирішили продовжити у новому місті - Вишгороді.

Участь у благодійному заході прийняли понад 60 дітей, яким необхідна допомога у психологічній, соціальній та фізичній реабілітації внаслідок військової агресії.

З дітками працювали психологи, педагоги та фізичні терапевти. Проходили майстер-класи з акторської майстерності, малювання, танців, ліпки українських вареників. Проте, найбільшою цікавинкою для дітей стала нова французька гра петанк. Тренером виступив член «Uptown Petanquе Club» - Володимир Роговенко. Він організував для юнаків цікаві змагання та естафети з петанку, попередньо ознайомивши з цим цікавим видом спорту та правилами.

Поки проходили майстер-класи, навкруги панувала особлива атмосфера творчості, душевного спокою та легкості. Безсумнівно, що новий досвід та нові враження даруватимуть дітям лише теплі спогади, як і солодкі подарунки, які вони отримали від організаторів.

Чекаємо продовження проєкту «Camp вихідного дня» у нових містах та селах Київщини.

Фото: @igormethod

 

© 2024 Uptown Petanque Club