Вітання нових кандидатів у майстри спорту!
Вітаємо спортсменів з львівського петанк-клубу "Кошовий" за отримання спортивного розряду «Кандидат в майстри спорту» за їхні досягнення в офіційних національних змаганнях минулого року.
2024-04-04

Серед спортсменів, які вже другий рік поспіль підтвердили свій розряд, відзначили Лілію Литвин, Олександра Рослова, Вероніку Гоменюк, Сергія Бабяка, Юлію Машаровську, Морада Руаї, Володимира Сидоренка і Тараса Грицюка, які стали переможцями командного чемпіонату України-2023. Також Юлія Машаровська та Володимир Сидоренко стали володарями Кубку України з петанку серед мікстів-2023.

Додатково, перший розряд «Кандидат в майстри спорту» отримали Олександр Труш, Тетяна Германюк, Наталія Сидоренко та Віталій Баркар за їхні успіхи в змаганнях України-2023.

Петанк клуб "Uptown" віддає належне спортсменам і висловлює їм щиру підтримку. Бажаємо їм не лише нових перемог і досягнень, але й безмежної енергії та впевненості в своїх здібностях. Нехай кожен з вас продовжує шляхом досягнення нових вершин та відкриття нових можливостей у світі петанку!

© 2024 Uptown Petanque Club