🌸 Ужгород цвіте: Турнір з петанку серед сакур 🌸
На стадіоні "Авангард" в Ужгороді відбувся захоплюючий турнір з петанку, який пройшов у неповторній атмосфері квітучих сакур.
2024-04-08

Змагалися понад 30 спортсменів та аматорів, що зібрались разом, щоб випробувати свою силу та вміння у цьому захоплюючому виді спорту.

Перед початком змагань всі учасники мали можливість взяти участь у майстер-класі від Президента Закарпатської обласної федерації петанку, що дозволило новачкам швидко освоїти правила гри та насолодитися дружньою атмосферою.

🏅 Змагання відбувалися у парних змаганнях за швейцарською системою, після яких всі учасники мали змогу насолодитися традиційним бограчем та смачними стравами місцевої кухні.

💙💛 Турнір також зібрав представників Західної інституції терапії залежностей, які надали підтримку та допомогу людям з особливими потребами.

🤹‍♀️🤹🇺🇦 Сподіваємося, що ці заходи стануть традиційними, приносячи радість та задоволення всім учасникам і любителям цього унікального виду спорту.

Висловлюємо подяку організаторам: Федерації петанку України, Закарпатській Федерації петанку та Управлінню у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради за підтримку та розвиток нашого виду спорту.

© 2024 Uptown Petanque Club