Навчально-тренувальні збори національних збірних України з петанку
З 17 по 24 червня у Вишгороді, що на Київщині, пройшли навчально-тренувальні збори національних збірних України з петанку в дисциплінах "чоловічі та жіночі тети і дуплети" та "жіночі триплети".
2024-05-31

Обидва НТЗ організовані задля підготовки спортсменів до чемпіонатів Європи, що пройдуть цього літа в Швейцарії та Іспанії. Ця подія сталася вперше в історії українського петанку.

олова тренерського комітету збірних команд України Олег Косолапов, який кілька тижнів тому отримав диплом тренера олімпійських та професійних видів спорту, разом із тренером-інструктором Дмитром Бугаєм та помічниками тренера Владиславом Годованцем і Володимиром Роговенком, проводили щоденні 3-разові тренування (загальний час - 7 годин в день) для 14-х спортсменів. Зранку - обов'язкові тести з "тиру" для кожного спортсмена. Вдень - відпрацювання технічних елементів "пойнту" та "тиру", різноманітні «тактичні» вправи. Ввечері – «міні-турніри» в дуплетах. По закінченні кожного дня тренери опрацьовували статистичні дані всіх спортсменів, для подальшого їх використання в роботі з кожним з гравців.
🤹‍♂️🤹Тренерський комітет вже визначився зі складом збірної, який буде представляти Україну на Чемпіонаті Європи з петанку в дисциплінах «жіночі триплети» та «тир». Далі цей склад подали на розгляд та затвердження Правлінням ФПУ. Нагадаємо, що збірна України, яка гратиме на Чемпіонаті Європи з петанку в дисциплині "чоловічі та жіночі тети і дуплети" вже відомий: Тетяна Германюк, Андрій Каменєв, Юлія Машаровська, Володимир Сидоренко.
🥇🥈🥉По завершенні зборів майже всі «збірники» успішно взяли участь у Відкритому чемпіонаті Київської області, завоювавши багато нагород.
Федерація петанку України дякує партнерам, Мережа готелів Вишеград, за можливість проведення зборів на території готельного комплексу та компанії "Акваточка" за смачну водичку для спортсменів під час тренувань.
© 2024 Uptown Petanque Club