Майстер-класи з петанку у Кривому Розі
13 та 14 липня у Кривому Розі пройшли майстер-класи з петанку, організовані представниками Федерації петанку України, Євгеном Рафальським та Володимиром Роговенком.
2024-07-15

Учасниками заходів стали військові та випускники Університету третього віку.

13 липня, у суботу, відбувся турнір з петанку, в якому взяли участь майже 50 ветеранів та членів їхніх родин. Турнір був частиною «Veterans Family Games Кривий Ріг». Попри те, що багато учасників тільки знайомилися з грою, боротьба була запеклою. Команда «Кіборги» стала переможцем серед чоловіків, не зазнавши жодної поразки у чотирьох матчах. Серед жінок перемогла команда «Круті та нескорені». Змагання проходили на нових майданчиках стадіону, де відтепер можна грати в петанк щодня.

14 липня понад 30 випускників Університету третього віку взяли участь в ознайомчому турнірі з призами від посольства Франції в Україні. Тетяна Ледньова з петанк-клубу «Ірпінь», яка також є студенткою Університету третього віку, допомагала в організації турніру. Найкращою серед 10 команд виявилася команда «Вікторія». Цікаво, що представники цієї команди братимуть участь у турнірі в Черкасах цієї суботи.

Федерація петанку України висловлює подяку міській раді Кривого Рогу, Раді оборони міста, посольству Франції в Україні та міжнародній організації Rotary International за підтримку та організацію цих важливих заходів. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю у розвитку петанку в регіоні.

© 2024 Uptown Petanque Club