Кубок України в змішаних дисциплінах
З 6 по 8 жовтня наші талановиті гравці взяли участь в захоплюючому Кубку України в змішаних дисциплінах (тети чоловічі та жіночі, дуплети чоловічі та жіночі, дуплети мікст)
2023-10-11

який відбувся у чарівному готельному комплексі "Вишеград", розташованому у мальовничому місті Вишгород.

У цьому заході брали участь 9 команд, які представляли найкращих гравців з усієї України. Наші спортсмени виявилися гідними суперниками, здобувши 2 перемоги в чотирьох колах «швейцарки». На жаль, цього виявилося недостатньо (невеликий «бухольц»), щоб пробитися в півфінал змагань. 

 

Перемогла ж команда у складі Тетяни Германюк, Володимира Сидоренка, Андрія Каменєва та капітана Юлії Машаровської. Саме ці гравці представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи, що пройде влітку 2024 року в Швейцарії.

 

Це був незабутній вікенд, наповнений спортивною боротьбою, дружністю та захоплюючими емоціями. Наш клуб був організатором цього турніру. Тож, хочемо подякувати нашим партнерам та спонсорам - готельному комплекс «Вишеград» за майданчики та «Акваточці» за водичку!

 

Ми в "Аптауні" завжди пишаємося нашими гравцями та підтримуємо їх у кожному змаганні. Наш клуб сприяє розвитку петанкового спорту в Україні, а також створює найкращі умови для тренувань та підготовки гравців до майбутніх турнірів.

 

Приєднуйтеся до нашого клубу та долучайтеся до захоплюючого світу петанку разом з "Аптаун"!

   

 

 

 

© 2024 Uptown Petanque Club