Стартує 25-й Кубок Європи серед клубів з петанку
Уже сьогодні, 9 листопада, у французькому місті Сен-Іріє-сюр-Шаранте стартує 25-й ювілейний Кубок Європи серед клубів з петанку.
2023-11-09

Україну на цих змаганнях представлятиме львівський клуб "Кошовий", який минулого року здобув перемогу на відбіркових змаганнях.

 

Усього у змаганнях візьмуть участь 27 країн, у тому числі Австрія, Бельгія, Хорватія, Чехія, Данія, Англія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Угорщина, Італія, Джерсі, Латвія, Литва, Люксембург, Монако, Нідерланди, Норвегія, Польща, Шотландія, Словаччина, Словенія, Швеція, Швейцарія та Уельс.

Після жеребкування були визначені групові раунди Кубка Європи серед клубів з петанку. Команда України, яку представляє львівський клуб "Кошовий", потрапила до групи разом з представниками з Франції, Бельгії та Німеччини.

Учасники змагатимуться у трьох дисциплінах: тет-а-тети, дуплети та триплети. За результатами усіх ігор вираховуватиметься результат зустрічі. Усі команди будуть розподілені по групах. Відтак, дві команди із групи, які будуть мати кращі результати, вийдуть у плей-офф.

Спортсмени збірної України вже прибули до Франції і змагаються за призові місця. У команді є досвідчені гравці, які мають шанси на успіх.

 

За іграми наших спортсменів можна буде слідкувати на сторінці Petanque Ukraine у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/groups/petanque.ukraine або на сторінці петанк-клубу «Кошовий» за посиланням: https://www.koshovyiclub.

 

Загальні результати змагань будуть на офіційному сайті Європейської Конфедерації петанку.

© 2024 Uptown Petanque Club